AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Hisarbank 100. Yıl İlkokulu

"SIFIR ATIK İLE ENGELLERİ AŞIYORUZ"
MAVİ KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI

Hisarbank 100. Yıl İlkokulu olarak MAVİ KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI 2023-2024 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecektir. En çok mavi kapak toplayan sınıflar 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törende ödüllendirilecektir.

"SIFIR ATIK İLE ENGELLERİ AŞIYORUZ" mavi kapak toplama kampanyası ile amacımız; geri dönüşebilen mavi kapakları ayrı toplayarak, çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek ve geri dönüşümünü sağlamak, Anaokulu, ilkokul düzeyinde okulumuzda çevre bilincini aşılayarak geleceğin büyüklerini bilinçlendirmek ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmaktır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Okulumuzda aralık ayında Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bütün sınıflar öğrencilere şiir ezberletti. Gönüllü öğrenciler ezberledikleri şiirleri sınıfta okudular.

Çocukların ezberledikleri şiirlerde anlamı bilinmeyen kelimelerle afiş oluşturuldu. Afişler sınıfta sergilendi. Anlamı bilinmeyen kelimelerle çocuklardan cümle oluşturmaları istendi. Böylece çocukların kelime haznesi zenginleştirildi.

Yapılan afişlerden sınıf birincisi seçildi. Okul bazında yapılan afiş çalışmasında birinciye madalya yaptırıldı. Madalya törende sahibini buldu.

Kas

Cumhuriyetimizin Yüzüncü yılını coşkuyla kutladık... Nice Yüzyıllara Cumhuriyet!!!......

Eyl

Okulumuzda  Mevlid-i Nebi Etkinliği kapsamında gül konulu kapı süsleme yarışması düzenlendi.

Eyl

Kas